Garantie

Garantiebeleid Sjamaan.nl

1. Duur van de garantie
Onze producten worden met zorg gemaakt maar desondanks blijft het mensenwerk met natuurlijke materialen. De duur van de garantie is in alle redelijkheid. Bovenop de wettelijke garantie geven wij extra garantie, te lezen in artikel 15 van de voorwaarden.

2. Wat de garantie dekt
De garantie dekt fabricagefouten en defecten in materialen. Dit betekent dat als het product niet functioneert zoals verwacht door een probleem dat is ontstaan tijdens het productieproces, wij dit kosteloos zullen vervangen. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door:
– Normale slijtage
– Onjuist gebruik van de materialen. Bijvoorbeeld bij de voorbereiding van het maken van de drum het frame in de zon leggen of in het water leggen. Of de drum in een hete auto laten liggen.
– Wijzigingen aan het product aanbrengen.

3. Garantieprocedure
Als je een probleem ondervindt met je product, neem dan contact op met onze klantenservice via de whatsappbuttom. Gelieve de volgende informatie te verstrekken:
– Je naam en contactgegevens
– Ordernummer en aankoopdatum
– Beschrijving van het probleem
– Foto’s van het defect (indien mogelijk)

4. Reparatie, vervanging en terugbetaling
Na ontvangst van je garantieclaim zullen wij het probleem evalueren en beslissen of het product gerepareerd, vervangen of terugbetaald zal worden. Wij streven ernaar om garantieclaims binnen 5 werkdagen te verwerken.

5. Kosten
Als het defect onder de garantie valt, dekken wij de kosten voor reparatie, vervanging en verzending. Indien het product niet onder de garantie valt, zullen wij je informeren over eventuele kosten voordat we verdere stappen ondernemen.

Translate »