Contact

Peter de Haan

Ik ben Peter de Haan, de poldersjamaan. Ik begeleid mensen die alles voor elkaar hebben, maar nog ontevreden zijn. Ik laat je ervaren hoe je in het hier en nu aandacht geeft aan wat je wilt bereiken.

Resultaat is dat je loslaat wat er niet hoeft te zijn en vastpakt wat goed voor je is. Je kijkt op een andere manier naar je toekomst. Je bent trouw aan de natuurlijke flow en je leeft vanuit vertrouwen.

Wat sjamaan

Mijn kwaliteit is je mee te nemen naar de wereld van de sjamaan. Je te laten ervaren in ritueel en ceremonie wat die sjamaan beweegt en te ervaren wat dat voor jouw kan betekenen. Naast boeiende voorbeelden uit de praktijk is zijn stem en de drum de belangrijkste hulpmiddel om je daar mee naar toe te nemen. Ik kijk naar het sjamanistisch veld vanuit de wetenschap dat alles veranderd, dus ook dat veld. Wat was het verhaal, wat is te ontdekken, ga je mee op onderzoek? Belangrijkste wat geleerd is, is dat het hier en nu is, dat is de reden dat De Poldersjamaan mijn geuzenaam geworden is.

De drum

De Drum heeft in de afgelopen jaren een steeds belangrijkere plaats ingenomen en langzaam wordt ook duidelijk waarom dat is. Die drum is veel meer dan zijn vorm of geluid. Die drum is het antwoord op alle vragen omdat het wijs is, diep is, de verklaring is, pure energie is, een gereedschap is dat altijd ter beschikking staat. Sinds de Grote Conjunctie van bijna 2 jaar geleden is er veel verander en gaat er nog veel meer veranderen. Het medicijnwiel met daarin opgesloten de natuurlijke beweging van onze planeet heeft lang als gids gediend en zal dat nog blijven maar de drum is er bij gekomen. Die verteld ons namelijk wat er van ons verwacht wordt in dat Aquariustijdperk (wat werkelijk begon  21 december 2020). Niet langer gelden de regels van het Vissentijdperk dat in het teken stond van religieuze hiërarchie en macht over het individu. Met de Aquarius-energie zal de wereld transformeren naar meer menselijke waarden. Dat betekend dat we naar binnen mogen gaan, ons centrum wordt belangrijk. We hoeven niet langer naar de leraar buiten ons te luisteren maar worden ons eigen leraar. En de drum ondersteund dat proces op zoveel manieren. Helpt je die reis naar binnen te maken, helpt je te vertrouwen, helpt je de manifestaties neer te zetten. Kortom zorg dat je een drum krijgt, die is werkelijk de Wheel of Change voor je.

Trouw aan de natuurlijke flow bouwen wij samen met jou een healing trance sjamanendrum

T 06 246 999 10
E info@sjamaan.nl

De Poldersjamaan
Nieuwpoortkade 2A – ruimte 127
1055 RX AMSTERDAM

KvK  24299895
IBAN  NL88TRIO03389234 38
BTW NL001342536B54
EORI NL4968467327

 

Translate »