Warning: Attempt to read property "post_type" on null in /www/sjamaan_269/public/wp-content/plugins/modern-events-calendar/app/libraries/main.php on line 3778
sjamanendrum bouwen is het begin van jouw boeiende reis

Sjamanendrum

> drumcirkel

> leren spelen

> bouwen

Trommel en hart lijken op elkaar, ze slaan en kloppen beiden. Wie met z’n trommel slaat, spreekt met zijn hart!

Sjamanendrum

> drumcirkel

> leren spelen

> bouwen

Trommel en hart lijken op elkaar, ze kloppen of slaan beiden. Wie met z’n trommel slaat, spreekt met zijn hart!

5

Activiteiten

Drumcirkel

De kracht van een drumcirkel is dat we jouw intentie en wens de energie geven met de drums. De kans dat dit zich manifesteert is groot. We baseren dit op veel goede ervaringen.

Drum leren spelen

We bespelen de drum in zijn fysieke verschijning en onderzoeken de spirit kwaliteit van jouw sjamanentrommel en gebruiken die kwaliteit in een sjamaan healingsessie met de focus op genezing.

Sjamanendrum bouwen

Met de juiste materialen en inzichten bouwen we met jou de healing sjamanendrum die klinkt en bij je past omdat iedere stap ritueel genomen is.

De eik inspireert

De eik inspireert

Kortom, de eik is veel meer dan alleen een boom. Hij vertegenwoordigt diepe spirituele kwaliteiten, zoals kracht, wijsheid en bescherming. Het is een symbool dat ons herinnert aan onze verbondenheid met de natuurlijke wereld

Palissander als helper

Palissander als helper

Het werken met palissanderhout wordt ook geassocieerd met het activeren van intuïtie en spirituele inzichten. Het wordt beschouwd als een hout dat de geest opent voor hogere bewustzijnsniveaus en innerlijke wijsheid.

De spirituele betekenis van Moerbei

De spirituele betekenis van Moerbei

De spirituele betekenis van de moerbeiboom omvat dus de zoektocht naar verlichting, het overwinnen van hindernissen, het verankeren in de realiteit en het begrijpen van de vergankelijkheid van het leven.

Geen evenementen gevonden!

Translate »