White Buffalo Calf Woman

Eigenlijk komt het voort uit de droom die mijn leraar nu 25 jaar geleden had. Een droom over een sterke gids met een boodschap die eigenlijk alleen maar steeds belangrijker aan het worden is. De droom en het altaar van White Buffalo Calf Woman maakten veel los bij de mensen rond Daan inclusief bij mij. Het volgende is de directe aanleiding om bovenstaande op te pakken en in de wereld te brengen.

Mijn droom van White Buffalo Calf Woman

Tijdens de droom van Daan gebeurde er heel veel rond het altaar onder andere de volgende droom. Daan verteld in zijn boek in de geest van het sjamanisme (pagina 78). “Bij het ontbijt kwam Peter naast me zitten en vertelde me een droom”. Nadat hij weer in bed was gaan liggen, na het nacht ritueel, was hij onmiddellijk in slaap gevallen.  En direct in een White Buffalo Calf Woman droom terechtgekomen.

Gebed

In de droom bevonden de mensen en Peter zich in een klein huisje. Gemaakt van natuursteen. De vrouw in het wit die ik had gezien zat met de mensen in een cirkel. Er is een gebed gaande. Het was haar huis, het huis van de witte bizon vrouw. Op een gegeven moment voelde Peter de impuls om op te staan, wat hij dan ook deed. In een van de muren zag hij een opening naar een andere kamer, en daar liep hij naartoe.

Sterrenschip

In deze kamer hing een afbeelding aan de muur. Daarom was de aarde te zien en een voorwerp dat eruitzag als een soort sterrenschip. Mensen worden van de aarde naar dit schip getransporteerd. White Buffalo Calf Woman komt naast Peter staan en legt haar hand op zijn schouder. `Op deze manier worden jullie gered,’ zei ze. Ik werd verward wakker en voelde me eigenlijk boos en teleurgesteld.. Was dit het?

Gelukkig was ik niet de enige die gedroomd had die nacht:

Jennifer droomde ook, de informatie uit Peters droom (ze had Peter nog niet gesproken) niet letterlijk worden genomen. De mensheid wordt straks niet door -een sterrenschip van de aarde omhoog getransporteerd. White Buffalo Calf Woman heeft een andere betekenis.

Boodschappen uit de geestenwereld moeten worden vertaald in termen die wij kunnen begrijpen. Op dat moment was het beeld van een UFO die hulp bood het meest geschikt om dit duidelijk te maken. Een UFO staat voor een andere wereld, voor andere vermogens en het onverwachte.

Wat we van Peters droom onthouden: Gebed wordt door hulpgidsen opgemerkt. Dat de witte bizon vrouw zich aan ons laat zien en het  altaar heeft gegeven. Dat de hulpgeesten er zijn om ons te helpen.

Jaarlijks

Ik heb sinds die tijd zeker ieder jaar een een altaar gebouwd. En met de gevorderde training maar ook voor speciale groepen en dagen. Het is een passend manier deze energie te laten stromen en te delen. Wie helpt me dit jaar er een te bouwen?