Verzend- en retourbeleid

Verzend- en retourbeleid Sjamaan.nl

1. Verzendmethoden en kosten
Wij verzenden met DPD naar alle Europese landen. Varierend in prijs van € 6.50 tot € 25.00.
Deze bedragen zijn te zien in het bestelproces.

Het is een bewuste keuze om verzendkosten te berekenen en niet door te berekenen in de productkosten.

Wil je liever langskomen in de shop? Dat is mogelijk, neem contact op via de Whatsappbuttom op de site (mail of whatsapp)

2. Levertijden
De bestellingen worden op maandag, woensdag en vrijdag verzonden. In Nederland is de levertijd ongeveer 2 wekdagen. In de rest van Europa 3-5 werkdagen.

3. Verwerkingstijd
Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verwerkt en verzonden.  Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling is verzonden.

4. Tracking en levering
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een trackingnummer waarmee je het pakket kunt volgen. Als je niet thuis bent bij levering, laat de vervoerder een bericht achter met verdere instructies.  Het pakketje wordt tweemaal thuis aangeboden.

5. Retourneren en ruilen
Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kan je het product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren of ruilen. Het product moet in originele staat en verpakking verkeren. Volg de onderstaande stappen om een retour of ruil aan te vragen:
1. Neem contact op via de Whatsappbuttom op de site (mail of whatsapp) om de retour aan te melden.
2. Verpak het product veilig en voeg het bestelnummer bij.
3. Stuur het pakket naar het volgende adres:

Sjamaan.nl

Duivenwaardsedijk 6

3244 LG Nieuwe-Tonge

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, verwerken wij je terugbetaling of sturen wij het vervangende product op. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retourzendingen voor rekening van de klant zijn, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst en daarover gecommuniceerd is bij aanvang van de retourmelding, zie de garantie.

Translate »