Vele gingen je voor – vison quest

Vele gingen je voor 

Hoewel Vision Quest vaak geassocieerd worden met indianen, zijn er al millennia lang vision-quests ondernomen door mensen in verschillende culturen. In 500 voor Christus ging Boeddha het bos in en vastte hij onder de Bodhiboom. Christus en de Bijbelse profeten vastten in de woestijn … Mozes beklom een berg in de Sinai; Mohammed ging met pensioen in een grot. Deze, evenals talrijke inheemse Amerikanen, mystici, asceten en zoekers naar spirituele waarheid hebben speurtochten ondernomen om hun richting en doel te vinden. 

Heb jij de roep gehoord? 

Weet dat we bij sjamaan.nl al een lange traditie hebben met het meest krachtige ritueel en jouw veilig en diepgaand kunnen mee nemen naar jouw waarheid en doel. We kunnen gebruik maken van de uitlopers van het ijzer gebergte waar je in een waar niemandsland alle rust en ondersteuning zal vinden voor jouw vision quest.  

Wat we aanbieden is simpel en waar

we verzorgen jouw vier dagen en nachten in een gebied waar je ongestoord iedere vraag beantwoord krijgt. Vier dagen en nachten waarin we op afstand dag en nacht over je waken en dagelijks voorzien van schoon drinkwater. Meer is er niet nodig. Behalve misschien een goede voorbereiding en ook die krijg je! Voor dat je 31 augustus naar ons komt hebben we elkaar al gezien en gesproken. Iedere stap vooraf zorgt ervoor dat je goed voorbereid en met een helder focus je Quest aan gaat. Je ontvangt een duidelijk boekwerk met daarin al je voorbereidingen helder beschreven. Zie het als een natuur retraite, een meditatie die je kop stil maakt zodat je eindelijk jezelf hoort. 

 

vele gingen je voor