Sjamanendrum retreat Ibiza

Sjamanendrum retreat Ibiza

Sjamanendrum retreat Ibiza is nieuw en is het antwoord op wat we allemaal de afgelopen twee jaar hebben zien veranderen. Want als er iets zichtbaar is geworden is het wel dat die sjamanendrum een enorme vlucht heeft genomen. Nooit eerder bouwde en verkochten we zoveel drums. En we zagen ze overal verschijnen. Het was niet langer het domein van “de sjamaan“. Ik ben dankbaar voor de inspiratie die blijft stromen. Dankbaar voor de mensen die ik op mijn pad tegenkom en ook een bijdrage leveren aan een nieuw paradigma dat meer en meer zichtbaar wordt. De drum die meer dan zijn vorm is, de trommel die dingen werkelijk kan veranderen simpel weg door er op te slaan en je focus op die verandering helder te hebben. Daarom noemen we die Drum vanaf nu The Wheel of Change. Waarom? omdat het zo is en als je niet naar Ibiza komt om het mee te maken dan geeft dat niet. Het houdt daar niet op, het begint hier!

The Wheel of Change

Waarom een trommel bouwen en waarom noemen we die het wiel van verandering? En waarom zou je willen leren hoe je inderdaad een verandering in gang kunt zetten met dit wonderwiel. Het begon met een droom, een droom die Anne en Peter delen. Daarin werd duidelijk dat de trommel een boodschap heeft die we graag met jullie willen delen. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan die cirkel hier op Ibiza. En nodiggen we uit ook jouw wijsheid te delen. Laten we samen het wiel van verandering bouwen en luisteren naar zijn boodschap. De boodschap die wij hoorde is simpel: ga naar het centrum. Het centrum van je drum, het centrum van je cirkel en het centrum van je “zijn”. laten we stoppen met alles buiten ons zelf te zoeken en mee te gaan met wat andere beweren wat waar is of niet. Dus tradities en oude paradigma’s opruimen en ruimte maken voor wat er zich nieuw aan ons wil laten zien!

sjamanendrum Ibiza

De reis is in vier fasen:

De retreat is op gedeeld in vier dagen maar ook in 4 lagen van ervaringen.

  1. Het Fysiek wordt gemanifesteerd als we samen een drum bouwen. Geheel naar jouw wens natuurlijk. We beschikken over een enorme grote voorraad huiden en frames. We bouwen volgens de beproefde PERSON© methode. Daarnaast nodiggen we uit om in ceremonie en ritueel contact te maken met het materiaal en dankbaar te zijn voor wat je gegeven is. Tussendoor is er steeds ruimte voor sharing om recht te doen aan het nieuwe Paradigma: het is niet buiten je maar in je.

  2. De tweede dag, Etherische, staat in het teken van “zo binnen zo buiten”. Of zoals er vaak gezegd wordt, alles is één. Voor we daar naar toe gaan is er eerst verder uitleg over wat het onderwerp van de retreat is: The Wheel of Change. En we maken een Ratel die we dag 3 en 4 nodig hebben voor verder onderzoek. We vasten deze dag en drinken alleen bronwater tot het dinner. Dat doen we om je de maximale ervaring te geven in het middag programma waar we in de natuur mediteren op een plek van keuze. Als je terug komt eten we weer en bereiden we ons voor op een muzikaal avond programma met een lokale muzikant die ons verder meeneemt naar binnen.
  3. De Drum is droog en we zijn in de derde dag, het Astraal of droomlichaam aangeland. Hier maken we op vele verschillende manieren contact met onze nu droge drum, Het is een laberatorium die dag. Je leert de drum niet alleen bespelen maar ook kennen in zijn ongeziene kwaliteiten. Tevens begrijp je meer en meer waarom de drum het symbool is van de overgang naar het Aquariustijdperk. Niet langer gelden de regels van het Vissentijdperk dat in het teken stond van religieuze hiërarchie en macht over het individu. Met de Aquarius-energie zal de wereld transformeren naar meer menselijke waarden. Dat doen we door naar binnen te gaan en geen externe macht meer te accepteren. In de avond zullen we de drum onder een zwarte maan inwijden en inzetten in een gezamelijke drumcirkel waar we ook de lokale sjamanen voor uitnodiggen.
  4. De laatste dag van de retreat staat in het teken van structuur, het Mentale. En nee we gaan niet ons hoofd in en nadenken vandaag. We verdiepen ons in de structuren die we kennen om de drum in te zetten om veranderingen (Wheel of Change) in gang te zetten bij onszelf maar ook als ingewijde om andere op hun tocht te begeleiden en te laten ervaren wat het betekend als je contact maakt met het emerging field of the future. En nog steeds nodigd de drum je uit naar je centrum te komen en vandaar uit te manifesteren. We blijven ook sharing doen om onze innerlijke wijsheid te delen met de groep. Na een Yummy meal (volgens Anne) is de avond gereserveerd voor een Estatic eind van misschien wel de meest bijzondere Retreat ooit op Ibiza gegeven.

Alles komt altijd in deze 4 lagen van ervaring voorbij in je leven en we waren gewend om dat als iets externs te ervaren maar dat is het niet. Dit alles gebeurt ook in jou.

sjamaan retreat op Ibiza

Praktische informatie

Dit is wat je van ons kan verwachten, en is inclusief:

  • Je bouwd de drum (Wheel of Change) die tijdens de retreat verder zal begeleiden.
  • 4 dagen diep delen over wat het betekend om in je centrum te blijven.
  • 4 dagen zorgen we voor het eten en drinken.
  • 4 dagen hebben we de mooiste locaties om ons werk te doen samen met jullie.
  • 4 dagen delen we alles met jullie wat wij tot nu toe begrepen hebben van dat nieuwe paradigma dat met The Wheel of Change een gezicht heeft gekregen.

Wanneer: aankomst 22 oktober. 23, 24, 25, 26 retreat. 27 oktober terugvliegen.

Locatie: La Nave en Isaac (locatie waar je ook slaapt) op Ibiza Spanje

De reis: Je vliegt vanuit Eindhoven of Amsterdam dagelijks voor een redelijk bedrag naar Ibiza. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper je vaak uit bent

De Prijs: € 799,- (incl. alles behalve de vliegreis) voor 6 dagen Ibiza waarvan 4 dagen retreat.

Wheel of change

Ga mee naar Ibiza

Voel jij ook het Aquariustijdperk dat zich ontvouwd. Niet langer gelden de regels van het Vissentijdperk dat in het teken stond van religieuze hiërarchie en macht over het individu. Met de Aquarius-energie zal de wereld transformeren naar meer menselijke waarden. En wil je daar aan bijdragen? Ga met ons mee en share your wisdom and experience the emerging field of the future with us.

Mocht je nog vragen hebben? Neem vooral contact op.

Geen evenementen gevonden!