sjamanendrum spelen

Sjamanendrum spelen I

Leer je sjamanendrum optimaal gebruiken

Al tijdens de inwijding na de drum bouwen met de groep wordt al duidelijk dat het hier niet over zomaar een stuk gereedschap gaat. Het is veel meer dan zijn vorm, het is een spirit container die magisch is als je weet hoe je het kan doen. In twee bijeenkomsten nemen we je mee naar de vier werelden waarin je de sjamanendrum kan tegen komen met heel verschillende kwaliteiten en mogelijkheden.

Fysiek, etherisch,astraal en mentaal

We nemen je mee op een reis langs alle kwaliteiten van die magische trommel en geloof me: die zijn uitgebreid en verrassend. Healing en inzicht zijn de twee belangrijkste reden waarom in sjamanistische groepen de sjamanendrum populair geworden is. Maar dat zijn niet de enige reden waarom je zou willen aan sluiten bij deze trainging.

In Drum leren spelen I kijken en bespelen we met drum in zijn fysieke verschijning, onderzoeken we de spirit kwaliteit van jouw sjamanentrommel en zetten we die kwaliteit in in een sjamaan healingsessie met een focus op genezing. Aan het eind van de les werken we nog met de groepsenergie om zaken positief te veranderen voor wie op de mat ligt in een spectucalaire afrikaanse sjamaan healing ceremonie.

Bij Drum spelen II voegen we het gebruik van de stem er aan toe en leggen we aan de hand van een trancereis uit waarom het verstandig is je boodschap in het mentale veld te leggen als je dingen wil veranderen.

Dus kortom, we hebben de meeste van jullie geholpen een drum te maken en willen je nu uitnodigen om hem ook nog optimaal te gaan gebruiken. Voor jezelf, voor je verwanten en voor in je praktijk als je die hebt. Voor  € 50,- zit je op de eerste rij en leer je de drum nog beter kennen.

Het evenement is afgelopen.

Datum

4 november 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:30

Kosten

€50,00

Locatie

De Groene Hemel Amsterdam
De Groene Hemel Amsterdam
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam

Organisator

sjamaan.nl
sjamaan.nl
Telefoon
+31 (0)6 246 999 10
Email
info@sjamaan.nl
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »