sjamanendrum spelen

Sjamanendrum spelen (intentie en energie)

sjamanendrum leren spelen

Leer je sjamanendrum met optimaal intentie gebruiken

Al tijdens de inwijding na de drum bouwen met de groep. Wordt al duidelijk dat het hier niet over zomaar een stuk gereedschap gaat. Het is veel meer dan zijn vorm. Het is een spirit container die magisch is als je weet hoe je het kan doen. In twee bijeenkomsten nemen we je mee naar vier werelden. Waar je de sjamanendrum kan tegen komen met heel verschillende kwaliteiten en mogelijkheden.

Fysiek, etherisch,astraal en mentaal

We nemen je mee op een reis langs alle kwaliteiten. Van die magische trommel en geloof me: die zijn uitgebreid en verrassend. Healing en inzicht zijn de twee belangrijkste reden waarom in sjamanistische groepen de sjamanendrum populair geworden is. Maar dat zijn niet de enige reden waarom je zou willen aan sluiten bij deze trainging.

In sjamanendrum leren spelen (intentie en energie) kijken en bespelen we met drum in zijn fysieke verschijning. Onderzoeken we de etherische kwaliteit van jouw sjamanentrommel. We zetten die kwaliteit in in een sjamaan healing sessie met een focus op genezing. Aan het eind van de les werken we nog met de groepsenergie. Om zaken positief te veranderen voor wie op de mat ligt in een spectaculaire afrikaanse sjamaan healing ceremonie.

Bij Drum spelen (trance en zang)  maken we gebruik van de stem van de bespeler. En voegen er de magie van een trancereis aan toe. Het astrale (de trancereis) en het mentale (de zang ) veld worden duidelijk in deze bijeenkomst.

Aanmelden via onderstaand formulier

Dus kortom, we hebben de meeste van jullie geholpen een drum te maken. Nu willen we je uitnodigen om hem ook nog optimaal te gaan gebruiken. Voor jezelf, voor je verwanten en voor in je praktijk als je die hebt. Voor  € 50,- zit je op de eerste rij en leer je de drum nog beter kennen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Sjamanendrum spelen (intentie en energie) januari 2024
€ 50,-
Available Tickets: 9

Sjamanendrum spelen (intentie en energie)

Het "Sjamanendrum spelen (intentie en energie) januari 2024" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

21 januari 2024

Tijd

13:00 - 16:30

Kosten

€50,00

Locatie

De Groene Hemel Amsterdam
De Groene Hemel Amsterdam
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam

Organisator

De Poldersjamaan
De Poldersjamaan
Telefoon
+31 (06) 131 06 111
Email
info@sjamaan.nl
INSCHRIJVEN
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »