sjamanendrum bouwen met groep

Sjamanendrum bouwen 21 januari

Op onze super mooie locatie in Schiphol-Rijk hebben we de beschikking over acht individueel te gebruiken werktafels. Met op ieder tafel een eigen set gereedschap en materiaal voor een drumstick. Dus groepen van max 8 personen kunnen veilig aan de slag. Zijn dus welkom om hun healing sjamaan trance drum bij ons te komen maken!

PERSON© made sjamanendrum bouwen

We werken niet alleen veilig en we hebben in 25 jaar drumbouwen ook steeds goed geluisterd naar wat de klant nodig heeft en wenst. Naast dat de sjamanendrum er mooi uit mag zien is het natuurlijk ook fijn als die drum goed klinkt en blijft klinken! Door met de PERSON© methode te werken hebben we aan die voorwaarden voldaan. Hiernaast lees je meer over deze manier van werken. Dankzij deze vinding kunnen we 5 jaar garantie geven op je eigen hand gemaakt sjamanendrum die op deze manier gebouwd is in onze werkplaats.

Sjamanendrum materiaal

Sjamanendrum bouwen met een rond- of ei-vormig frame. Die van wilg of essen kan zijn. Onder de bouwers in Nederland hebben wij de beschikking over de meeste verschillende maten. Die beginnen bij dertig centimeter en lopen op tot wel 60 cm (verspringend met 5 cm). Verder op verzoek zijn er erxta sterke frames voor dikke huiden. Tevens kunnen we je de materialen en techniek leveren voor een moederdrum. EN bouwen we twee maal per jaar met jouw ook een dubbele drums!

Duurzaam materiaal gebruik

Bouw je drum met huiden van betrouwbare leveranciers. Geen van de dieren is gestorven voor de huid! Standaard vellen zijn van Geit, Rund, Paard, Buffel, Hert en Eland, omdat die de beste resultaten geven. Wist je dat wereldwijd 80% van alle drums met Geit bespannen zijn vanwege dat feit?

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Uitverkocht!

Datum

21 januari 2022

Tijd

zaal om 9:30 open
10:00 - 18:00

Kosten

€240,00
Sjamaan coaching en leren

Locatie

Sjamaan coaching en leren
Vlietestein 33 , 2151KL Nieuw-Vennep
Website
https://www.sjamaan.nl
Categorie
sjamaan.nl

Organisator

sjamaan.nl
Telefoon
+31 (0)6 246 999 10
Email
info@sjamaan.nl
INSCHRIJVEN
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *