paard en sjamaan

Paard en Sjamaan 2020

Paard en Sjamaan 2020 komt voort uit het idee dat de paarden spirit een interessante leraar zou kunnen zijn. Dus starten we meer dan tien jaar geleden vanuit de begeleiding van onze gidsen aan een avontuur waar we geen enkele verwachting hadden maar waar we keer op keer verrast zijn. Verrast over de diepte en helderheid van de lessen die we van paard mochten ontvangen.

Nu zoveel jaren verder kan je op iedere beetje moderne manege wel iets verwachten van wat wij ontdekt hebben en verder ontwikkeld. Dat was de reden dat we er ergens 2017 gestopt zijn met Paard en Sjamaan 2020. Echter, nieuwe wegen en de vraag naar dit unieke product kunnen we niet langer naast ons neer leggen. 18 september organiseren we daarom voor de tweede maal dit jaar een Paard en Sjamaan. EquiJoy en sjamaan.nl nodigen je uit!

Aanmelden kan via: info@equijoy.nl

Hoe het weekend er uit ziet

Vrijdag avond is er om aan te komen en in te klikken. We verwachten iedereen rond de klok van 18.00 uur. Er is soep en broodjes. Om 19.00 uur is de eerste cirkel. We zullen de avond vooral door brengen in het leren kennen van elkaar, en de bodem leggen voor het weekend. Het betekend dat we ons vooral met dans, trance en ander sjamanistische werk zullen bezig houden rondom het thema paard. En aan het eind van de avond onze eerste kennismaking hebben met de roedel paarden van Kim.

Zaterdag 10.00 starten we met een cirkel verder staat de hele dag in het teken van werken met de paarden. Hoe dat er inhoudelijk uit zal zien heeft een relatie met jullie vragen. Vrijdag starten we allemaal met een eigen altaar waarop we onze vragen leggen. De zaterdag gebruiken we grotendeels om die beantwoord te krijgen.

Zondag morgen starten we weer om 10.00 uur met de talking cirkel. Op deze derde dag van Paard en Sjamaan is de manifestatie de belangrijkste opdracht. We formuleerde een vraag, kregen van de paarden en de gidsen antwoorden. Zondag gaan we kijken hoe we die antwoorden in ons leven een plaats geven. Wat moeten we er voor doen, of vaak beter: laten! Een healing met paarden kan daarbij helpen en staat ook op het programma.

We lunchen steeds om een uur of één. Aan eind van de middag nemen we afscheid van elkaar en de paarde in een mooi ritueel. Gaan om ongeveer 18.00 uur als een ander mens op weg naar huis!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

18 september 2020 - 20 september 2020

Tijd

18:00 - 17:00

Kosten

€495,00
EquiJoy

Locatie

EquiJoy
Laagstraat 10, 6011 SJ Ell
sjamaan.nl

Organisator

sjamaan.nl
Telefoon
+31 (0)6 246 999 10
Email
info@sjamaan.nl
QR Code

Blijf op de hoogte

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *