Jubileum drum bouwen

Jubileum drum bouwen

Jubileum drum bouwen is een special omdat er een 5 in de maand zit en dit 25 jarig jubileum jaar met vijven gevierd wordt. Die zouden we in mei bouwen met jullie. Alleen kwam Corona er tussen en is het verplaatst naar 3 oktober!

Wat houdt dat in? Dat we meer mensen toelaten 15 i.p.v. 8, je keuzen hebt uit 2 hout soorten, 4 maten ringen (al acht keuze) en dan kan kiezen uit twee soorten geiten huid; met of zonder haar. En dat voor de speciale jubileum prijs van € 99,- Incl. BTW en een inwijding aan het eind van de dag!

Jubileum drum bouwen in oktober met een prachtig rond frames. Die van wilg– of essen– zijn. Beschikbaar in de maten 30 tot 45 cm (verspringend met 5 cm).

Met geiten huiden van betrouwbare leveranciers. Geen van de dieren is gestorven voor de huid!
Thor verplaatst zichzelf niet door de lucht in een strijdwagen met paarden ervoor; Thor verplaatst zichzelf door de lucht in een strijdwagen met twee geiten ervoor. Ze heten Tandgniostr en Tandgrisnir (Tandenknarser en Tandenvermaler) en Thor kan ze opeten en dan legt hij hun botten in hun vel waarna hij ze weer tot leven wekt met zijn hamer Mjölnir.

Standaard vellen zijn van geit, wist je dat wereldwijd 80% van alle drums met geit bespannen zijn vanwege dat feit? Dus ook onze Jubileum drum bouwen we met geit!

Hier lees je hoe zo’n Sjamanendrum bouwen mei er uit kan zien!

Peter

Sold out!

Datum

3 oktober 2020
Expired!

Tijd

deur op om 9.30
10:00 - 18:00

Kosten

€99,00
Sjamaan coaching en leren

Locatie

Sjamaan coaching en leren
Koolhovenlaan 35 - C111, 1119 NB Schiphol-Rijk
Website
https://www.sjamaan.nl
Categorie
sjamaan.nl

Organisator

sjamaan.nl
Telefoon
+31 (0)6 246 999 10
Email
info@sjamaan.nl
QR Code

Blijf op de hoogte

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *