Dubbeldrum maken doe je bij sjamaan

Dubbele sjamaandrum bouwen

Op onze super mooie groene locatie in Amsterdam Westerpark hebben we de beschikking over alles wat nodig is voor het bouwen van een heilige ingewijde sjamanendrum. Naast een eigen set gereedschap is er het materiaal voor een drumstick en de keuze uit 10 verschillenden huiden en 9 verschillende houten frames. Je bent welkom om jouw healing sjamaan trance drum bij ons te komen maken!

Sjamanendrum materiaal

Sjamanendrum bouwen met een extra hoog ( 13cm) rond frame van wilg . Onder de bouwers in Nederland hebben wij de beschikking over de meeste verschillende maten. Die beginnen voor de extra hoge frames bij 40 centimeter en lopen op tot 50 cm (verspringend met 5 cm). We bouwen twee maal per jaar met jouw een dubbele drums!

Duurzaam materiaal gebruik

Bouw je drum met huiden van betrouwbare leveranciers. Geen van de dieren is gestorven voor de huid! Standaard vellen zijn van Geit, Rund, Paard, Buffel, Hert en Eland, omdat die de beste resultaten geven. Wist je dat wereldwijd 80% van alle drums met Geit bespannen zijn vanwege dat feit?

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Dubbele sjamaandrum bouwen oktober € 325,-

De prijs is voor een standaard 40 cm frame. Wil je 45 of 50 cm dan is dat mogelijk tegen een kleine extra vergoeding van 25 euro voor 45 cm of 40 euro voor een 50 cm frame. Contant of met betaalkaart op de locatie te voldoen!

Available Tickets: 10
Het Dubbele sjamaandrum bouwen oktober ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

29 oktober 2022

Tijd

10:00 - 18:00

Kosten

€295,00
De Groene Hemel Amsterdam

Locatie

De Groene Hemel Amsterdam
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam
Website
http://www.andriessen.pl/nemo/pdf/nemolandwesterparkfolder.pdf
Categorie
sjamaan.nl

Organisator

sjamaan.nl
Telefoon
+31 (0)6 246 999 10
Email
info@sjamaan.nl
INSCHRIJVEN
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.