Dubbeldrum maken doe je bij sjamaan

Dubbele sjamaandrum bouwen

Op onze super mooie locatie in Schiphol-Rijk hebben we de beschikking over acht individueel te gebruiken werktafels. Met op ieder tafel een eigen set gereedschap en materiaal voor een drumstick. Dus groepen van max 8 personen kunnen veilig aan de slag. Zijn dus welkom om hun dubbele healing sjamaan trance drum bij ons te komen maken!

Sjamanendrum materiaal

Sjamanendrum bouwen met een extra hoog ( 13cm) rond frame van wilg . Onder de bouwers in Nederland hebben wij de beschikking over de meeste verschillende maten. Die beginnen voor de extra hoge frames bij 40 centimeter en lopen op tot 50 cm (verspringend met 5 cm). We bouwen twee maal per jaar met jouw een dubbele drums!

Duurzaam materiaal gebruik

Bouw je drum met huiden van betrouwbare leveranciers. Geen van de dieren is gestorven voor de huid! Standaard vellen zijn van Geit, Rund, Paard, Buffel, Hert en Eland, omdat die de beste resultaten geven. Wist je dat wereldwijd 80% van alle drums met Geit bespannen zijn vanwege dat feit?

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Inschrijven

Dubbele sjamaandrum bouwen oktober € 295,-

Door met de PERSON© methode te werken hebben we aan die voorwaarden voldaan. Hiernaast lees je meer over deze manier van werken. Dankzij deze vinding kunnen we 5 jaar garantie geven op je eigen hand gemaakt sjamanendrum die op deze manier gebouwd is in onze werkplaats.

Beschikbaar Tickets: 10
Het Dubbele sjamaandrum bouwen oktober ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

29 oktober 2022

Tijd

10:00 - 18:00

Kosten

€295,00
Sjamaan coaching en leren

Locatie

Sjamaan coaching en leren
Koolhovenlaan 35 - C111, 1119 NB Schiphol-Rijk
Website
https://www.sjamaan.nl
Categorie
sjamaan.nl

Organisator

sjamaan.nl
Telefoon
+31 (0)6 246 999 10
Email
info@sjamaan.nl
INSCHRIJVEN
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *