hier leer je sjamaan drum spelen

Drumspelen I – november 2022

Het bespelen van de zelfgemaakte drum geeft soms nog wat vraagtekens. En hoe bespeeld de sjamaan zijn drum? Hoe zet hij of zij hem in? Vragen die we beantwoorden in twee boeiende lessen. Les I gaat in op de vraag waarom de vorm alleen niet de kwaliteit van je drum bepaald. wie is je drum eigenlijk en wat is zijn/haar boodschap en ware essentie? en hoe zet je die in? We eindigen deze wonderbaarlijke reis met een voorbeeld van wat je een traditionele Afrikaanse healing sessie zou kunnen noemen. Krachtig en verrassend. De drum komt tot leven voor je en begeleid je op je verdere reis!

In de tweede bijeenkomst vragen we ons af: hoe kan ik de ervaring nog versterken met mijn stem? wat zing ik dan? Als dit jouw vragen zijn dan kan deze tweede middag je antwoorden geven. We gaan het vooral doen!

Dit is wat er over eerdere bijeenkomsten gezegd is: Ik heb al een paar workshops bij Peter gevolgd, allemaal even inspirerend en goed georganiseerd! Ook heeft hij voor een groep van 16 vrijwilligers een bijzondere avond tot stand gebracht, wat veel indruk maakte. Meerdere mensen gaan nu ook door met drummen, zijn enthousiasme is aanstekelijk!

Het evenement is afgelopen.

Datum

5 november 2022
Verlopen!

Tijd

zaal om 13:30 open
14:00 - 17:30

Kosten

€40,00
De Groene Hemel Amsterdam

Locatie

De Groene Hemel Amsterdam
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam
Website
http://www.nemoland.nl/
sjamaan.nl

Organisator

sjamaan.nl
Telefoon
+31 (0)6 246 999 10
Email
info@sjamaan.nl
QR code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *