Drumcirkel Amsterdam is het bespelen van een sjamaandrum

Drumcirkel Amsterdam

drumcirkel Amsterdam is het in een groep bespelen van de sjamanen drum en is keer op keer weer een avontuur. We maken diep verbinding met de kern van de aarde en drummen onbewust mee met de hartslag van moeder aarde. We helen ons zelf en we helen de aarde.

Maandelijks op de vierde vrijdagavond van de maand in het prachtige Westerpark van Amsterdam in het gebouwtje van Nemoland.

Drumcirkel hoe en wat?

De meest gestelde vraag is, moet ik zelf een drum hebben om deel te nemen aan de drumcirkel Amsterdam? Nee dat is niet noodzakelijk. Natuurlijk zien we veel van de mensen die ooit bij ons een drum bouwde in deze drum cirkel terug, maar we hebben altijd een aantal drums extra staan die gebruikt kunnen worden door gasten die zelf nog opzoek zijn wat er voor hen kloppend is.

Andere vraag is moet ik al weten hoe ik een drum bespeel? Ook daar kan ik gelukkig met een nee op reageren. Want het bespelen van een drum vraagt geen bijzondere vooropleiding of training. Gelukkig ook maar. Het met je hart willen doen is voldoende om er met veel plezier in te duiken. Verder wijst het zich van zelf.

Waarom binnen spelen is ook een vraag. er zijn twee redenen: de eerst eis omdat het helende geluid van de drum buiten weg waait en je geen profijt hebt van de energie van de drums in deze kleine setting. Een tweede is dat je drum buiten eerder zijn spanning verliest dor de hoge vochtigheid graad en je geluid minder krachtig zal klinken.

Het evenement is afgelopen.

Datum

24 november 2023
Verlopen!

Tijd

Deur open om 19:30
20:00 - 23:00

Kosten

€15,00

Locatie

De Groene Hemel Amsterdam
De Groene Hemel Amsterdam
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam
Categorie

Organisator

sjamaan.nl
sjamaan.nl
Telefoon
+31 (0)6 246 999 10
Email
info@sjamaan.nl

Volgende Keer

QR code

2 Reacties

 1. Marieke

  Dag Peter,
  28-10 valt op een maandag 🙂 Kan het zijn dat de drumcirkel van oktober op de 25e wordt gehouden?
  Groet, Marieke

  Antwoord
  • Peter de Haan

   je hebt gelijk… is een instellings-fout, ik pas het aan!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »