Drumcirkel Amsterdam is het bespelen van een sjamaandrum

Drumcirkel Amsterdam

drumcirkel Amsterdam is zo’n typische hedendaagse Drumcirkel. Of het in een groep bespelen van de sjamanen drum is keer op keer weer een avontuur. We maken diep verbinding met de kern van de aarde en drummen onbewust mee met de hartslag van moeder aarde. We helen ons zelf en we helen de aarde.

Drumcirkel en Corona

Het zal geen verrassing zijn maar ook wij zullen zorgen dat onze drummers corona vrij blijven. We volgend de regels van het RIVM en dat betekend dat we vanaf 1 juni weer van start zouden gaan. Alleen is onze ruimte ongeschikt om te drummen en vooral ongeschikt om te zingen en dus jullie veiligheid te garanderen.

Vanaf september hopen we weer van start te gaan, wel met de aan tekening dat je moet aanmelden! Er is namelijk een maximaal aantal mensen die we veilig kunnen ontvangen. Voor Amsterdam is dat 10 personen. Zomaar langskomen is helaas voor nu niet meer mogelijk! Alleen als je betaald en aangemeld ben, kan je onze maandelijkse cirkel bezoeken!

Commerciële drumcirkel groepen en bedrijven bestaan ​​in de meeste landen om verschillende markten te bedienen. Er is ook een groeiende groep mensen die werkzaam zijn in plaatsen zoals ziekenhuizen. Maar ook in gevangenissen en hospices gebruik drummen als een vorm van recreatie en ondersteunende muziek maken. Muziek therapeuten maken vaak gebruik van verschillende vormen van groep drummen. De drumcirkel Amsterdam heeft geen therapeutische doelen. Maar kan die soms onbedoeld wel krijgen…

Maandelijks op de vierde vrijdagavond

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Evenement boeken

Drumcirkel Amsterdam € 10,-

Drumcirkel Amsterdam

Available Tickets: 10
The Drumcirkel Amsterdam ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Datum

25 september 2020

Tijd

Deur open om 19:30
20:00 - 23:00

Kosten

10 euro
Nemoland Westerpark Amsterdam

Locatie

Nemoland Westerpark Amsterdam
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam
Categorie
sjamaan.nl

Organisator

sjamaan.nl
Telefoon
+31 (0)6 246 999 10
Email
info@sjamaan.nl
REGISTREREN

Next Occurrence

QR Code

Blijf op de hoogte

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *