Levenswiel als basis voor verbinding

Tijdens de jonge ambtenarendag 2013 zijn Peter en Peter er voor het sjamanistische deel van de workshops. Ze zullen samen met de jonge ambtenaren het medicijnwiel lopen en zullen ze hen opnieuw aan sluiten op de energie die het leven heet.

Waarnemen met medicijnwiel

Verbinden heeft te maken met waarnemen. Waarnemen doe je op meer niveaus dan alleen met je ogen zijn. Waarnemen vind op vele verschillende manieren plaats. De oude natuurvolken die moesten leven met de gevaren van hun omgeving waren er meesters in. Delen van hun waarnemingen zijn in rituelen en vormen overgeleverd tot in onze tijd. Het medicijnwiel hielp hen daar vaak bij!

Diep verbinden

Het traditionele levenswiel is een manier om inzicht te krijgen in ons leven en werk. Het levenswiel is een mooi voorbeeld die ons kan helpen op meerdere manieren waarnemen en ons werkelijk diep te verbinden. Het medicijnwiel geeft kennis en inzichten over onszelf. Door vanuit vier verschillende perspectieven te kijken naar ons vraagstuk. maar ook naar ieder project of situatie.

Persoonlijke kracht

De workshop: Het wiel van verbinding en verandering geeft je inzichten, tips, adviezen hoe je meer vanuit persoonlijke kracht kunt communiceren en veranderingen in gang kunt zetten. We kijken met elkaar vanuit verschillende posities, onderzoeken enkele technieken en gaan op zoek naar de kern van motivatie, vitaliteit en bezieling. Het mooie is, wijzelf zijn zo’n wiel, alle wijsheid heb je dus al bij je, we laten hem alleen maar aan je zien!

levenswiel is een wiel der veranderingenDoor De Bewustzijnsfabriek en sjamaan.nl