+31 (0)6 27 43 70 19 info@sjamaan.nl

Ervaringen

Heel persoonlijk en vakkundig met het maken van je drum. Nemen het proces van je keus echt serieus en je krijgt prachtmaterialen mee. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke voorkeur en wat er het beste bij je past.

Echte aanrader!

Niqui Pichel

Op 10 oktober heb ik mijn eerste drum mogen maken en het was gelijk een dubbele drum. Het hele proces werd door Peter en Sonja begeleid op een vakkundige en betrokken manier. Het was een positieve ervaring voor mij om dit mee te maken. Bedankt Peter en Sonja!

Willem Ruizevelt

Fijne dag gehad veel geleerd en een super mooie Drum gemaakt met drumstik. Ook inwijdingen mee gemaakt is een aparte ervaring voor mijn. En tot slot klink de Drum zoals het hoort.

Bedankt voor de goede zorgen, Bert.

Bert Maas

Ik voel me niet snel ergens op mijn gemak en doordat mijn partner en ik een heel zwaar jaar achter de rug hebben door allerlei nare omstandigheden vroegen we ons af of nu wel de juiste tijd was om een drum te willen.
Telkens weer bevestigingen gekregen en ja, we moesten echt bij deze mensen zijn, dus besloten toch maar te gaan doen.

Peter en Sonja zijn fantastische lieve mensen en aan het einde van de dag had ik bijna moeite met afscheid nemen. Ik toon dat niet zo naar buiten toe maar heb me de hele dag erg veilig en welkom gevoeld. Zelfs toen mijn partner even een moeilijk moment had aan het einde van de dag hervond hij al snel weer zijn plek en ging hij verder met zijn drum. Dat kon alleen maar dankzij de goede sfeer.

Beiden prachtige drums mogen meenemen aan het einde van de dag en we zijn er zo gelukkig mee. Intens dankbaar, niet in woorden uit te drukken.

Eindride Stigandr

Echt een hele mooie dubbele drum gemaakt, het was geen gemakkelijke drum om te maken maar Peter en Sonja hebben zoveel kennis, kunde en gevoel in huis om dit proces te begeleiden!

Heel blij met mijn mooie drum!

Rob de Reus

7 juni 2020 Drum bouwen met Peter bij sjamaan.nl

Het had een gedroomde dag kunnen zijn. Een waarin alles ging zoals ik het me had kunnen wensen. Waarin tijd uiteen vloeit en inkijkjes geeft. Open, ontspannen, geconcentreerd, zo in mijn element. Harmonieus ontwikkelt de drum zich onder mijn handen. Peter ondersteunt, doet mee, geeft aan, niets teveel. En niets tekort. Een gedroomde dag. Mijn drum is droog nu. En trilt, zingt ter kennismaking. Onze dank is groot.

Een drum kun je kopen, een drum kun je van begin tot eind helemaal zelf maken of je kunt het doen in een dag, waarin je een drum samenstelt. Mijn moeder en ik kozen voor deze optie, buiten de groep als duo, samen met Peter. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Onder zijn (of Filemons) vleugels kozen wij de vorm van de drum, ik een ronde, mijn moeder een ovale, we zochten contact met een dierenhuid en lieten ons kiezen en we spanden de huid na het weken, over de ring. Alles verliep natuurlijk en ‘in tune’. Die sfeer was te danken aan Peter, die de gave heeft om je de ruimte te geven zodat je je kunt settelen en je ding doen, en je geruisloos meeneemt in het maakproces zodat je van begin tot eind ‘lekker bezig’ kunt zijn. Zelfs de stok liet zich door Peters voorbereiding in een oogwenk realiseren, begeleid door welkome tips om ook op eigen gelegenheid een drumstok te maken.

Mijn moeder en ik hebben de middag als een groot cadeau ervaren dat we zullen koesteren. We bevelen Peter de (sjam)haan dan ook van harte aan en geven hem alle sterren voor de Google review.

Esther

Mooie warme sfeer, materialen voor je persoonlijke drum uitzoeken terwijl je begeleiding krijgt goed bij je eigen weten te zijn. Gedurende de dag, fijne momenten van samen zijn en genoeg ruimte om intiem met je trommel bezig te zijn.

Een aanrader!

Harry Lasschuyt

Translate »