sjamaan jaargroep

sjamaan jaartraining 2022

 

Basistraining sjamaan I – Zondag 13 en 27 maart 2022

Les 1 – Introductie op het begrip spirit en waarom dat belangrijk is in het sjamanistische veld. Inhoudelijk gaan we leren contact maken op verschillende manieren met verschillende vormen van spirit. We gaan begrijpen wat waar en waarachtig is en wat je zelf verzint. Deze basis helpt je bij de rest van de trainingen om je eigen repertoire aan spirits te ontmoeten en in te zetten om de kwaliteit van leven te verhogen voor jou en de jouwen.

We onderzoeken het medicijnwiel en de windrichtingen.

Les 2 – We gaan verder met het medicijnwiel. Het wiel is zo belangrijk omdat het kan dienen als de basis of plattegrond voor je hele reis. Iedere spirit die je leert kennen kun je op het wiel een plek geven. Het wiel is naast een plattegrond ook een perfecte manier om alles wat er in je leven op je pad komt, te plaatsen en in te zetten om evenwicht te brengen. Oost, zuid, west en noord zijn de hoofdrichtingen maar ook de tussenrichtingen behandelen we omdat ze dieper verklaringen geven over je pad, lessen en leven.

Basistraining sjamaan II – Zondag 10 en  24 april 2022

Het medicijnwiel is het oudste hulpmiddel en kunnen we over de hele wereld op vele manieren terugzien, zoals in steencirkels.  Je hebt in basis I geleerd dat het wiel helpt om in de ruimte verbanden te zien en een eerste inzicht te krijgen in processen die wetmatig verbonden zijn met al het leven op onze planeet.

In basis II onderzoeken en maken we verbindingen met diverse vormen van spirit.

Les 3 – We onderzoeken de elementen en de dierenkrachten; zij vertellen je meer over de dynamiek van het proces.

Les 4 – We onderzoeken de voorouders en de planten; zij geven antwoorden op de vragen die uit het proces, het onderzoek naar voren komen.

We eindigen de dag met de thuisopdracht om een eigen altaar in te richten waarin alle kennis die je verzameld hebt een plek en een representatie krijgt.

Vanuit je altaar kun je nu verder de verdieping in.

De verdieping III – Zondag 15 mei, 12 en 26 juni 202

Nu je kennis gemaakt hebt met de kwaliteiten, het een plek gegeven hebt op je eigen altaar en er mee kan werken, is het tijd om te verdiepen. Want veel van wat je nu weet en waar je mee werkt is (on)zichtbaar als een energie of een essentie. Je accepteert dat vorm en essentie gelijk zijn of dat je vanuit de vorm met de essentie kan werken maar waarom is dat? In de verdieping gaan we op zoek naar wat we het kwantum universum van de sjamaan zouden kunnen noemen. We doen dat met verschillende hypothesen over de sjamaan en vanuit verschillende perspectieven.

Les 5 – Het orakel, de focus en het gebed

Les 6 – Andere werelden, reizen door tijd en ruimte, de vier energielichamen

Les 7 – Het grijze gebied, sjamaan en geestverruimende middelen, Jung en het begrip collectief geheugen en geluid als de ultieme spirit.

De verdieping heeft als doel dat je je geloof inruilt voor vertrouwen. Dat is van belang voor de laatste twee delen van de serie: de energie-healing en zielen-healing. Deze healingbijeenkomsten zijn er om dat proces te helpen plaatsvinden.

De sjamanen healing kun je grofweg in twee methodes onderscheiden. Het eerste blok behandelt de energie of spirit als healing kwaliteit. In het tweede blok onderzoeken we de healing op zielsniveau.

Energie Healing training – Zondag 18 september en 2 oktober 2022

Bij de energie healing onderzoek je waar de energie, het energielichaam of de energiebanen geblokkeerd zijn of misschien juist te enthousiast werken. Je brengt evenwicht aan door gebruik te maken van de methodieken uit je gereedschapskist (basistrainingen).

Les 8 – De gewonde heler, placebo en de stenen vrienden

Les 9 – Dierspirit als medicijn, plantmedicijn en methodes om veilig en respectvol te werken.

Zielen Healing training – Zondag 6 en 20 november 2022

In deze tweede healing training ga je uit van alles wat er misgaat op zielsniveau. Dit is net als de energie-healing een vorm van helen die je in veel delen van de wereld terugziet. Zoals: oude zielscontracten, zielenverlies, zielenpijn, ziele… enz. Kort door de bocht kun je zeggen: ‘alles wat de schuld is van wat er met de ziel mis is’. Verbreek je de contracten, heel je de ziel.

Les 10 –  Onderzoek en werken met: wat is een ziel, de ziel van de dode, zielenwonden en -contracten.

Les 11- Onderzoek en werken met: soulretrieval en extractie, voorouders en opstellingen van zielen. En als laatste, niet onbelangrijk: hoe ga je te werk en zorg je voor een veilige omgeving.

Afsluitingsbijeenkomst – Zondag 4 december 2022

Les 12 – Presentaties en uitreiken certificaat

Je betaalt € 1332,- voor dit complete jaar.
in delen betalen? mail naar info@sjamaan.nl

Praktische informatie

Wat

– jaartraining sjamaan in 12 zondagen helemaal bij.

Data: 13 & 27 maart – Les 1 & 2

10 & 24 april – Les 3 & 4

15 mei – Les 5

12 & 26 juni – Les 6 & 7

18 september – Les 8

2 oktober – Les 9

6 & 20 november – Les 10 & 11

4 december – Afsluiting met presentaties en certificaat

tijd: 9:30 – 17:30 uur op zondag

Kosten

Voor 12 intensieve zondagen alle elementen van het sjamanistische veld onderzocht betaal je:

€ 1332,- in één keer. Aanmelden kan hier!

In delen betalen? Neem contact op via info@sjamaan.nl

Locatie
Vlietestein 33 , 2151KL Nieuw-Vennep (makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en gratis parkeren)

Wil je meedoen met de jaartraining?

Meld je aan via de online shop als je zeker wilt zijn van een plek. Betaal in een keer voor 1 februari en maak gebruik van de vroegboekkorting €1221,- i.p.v. € 1332,-. Of vul het formulier in om op de hoogte te blijven.

Geen evenementen gevonden!