sjamaan jaargroep

sjamaan trainingen 2022

Basis training sjamaan (5 bijeenkomsten) = € 222,-

1 – introductie op het begrip spirit en waarom dat belangrijk is in het sjamanistische veld. Inhoudelijk gaan we leren contact maken op verschillende manieren met verschillende vormen van spirit. We gaan leren begrijpen wat waar en waarachtig is en wat je zelf verzint. Deze basis helpt je bij de rest van de trainingen om je eigen repertoire aan spirits te ontmoeten en in te zetten om de kwaliteit van leven te verhogen voor jou en de jouwen.

2 t/m 5 we onderzoeken het medicijn wiel in 4 bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst behandelen we een windrichting op het wiel. Het wiel is zo belangrijk omdat het kan dienen als de basis of plattegrond voor je hele reis. Iedere spirit die je leert kennen kan je op het wiel een plek geven. Het wiel is naast een plattegrond ook een perfecte manier om alles wat je in het leven en op je pad tegen komt te verklaren en in te zetten om evenwicht te brengen. Oost, zuid, west en noord zijn de hoofdrichtingen maar ook de tussen richtingen behandelen we omdat ze dieper verklaringen geven over je pad, lessen en leven.

Basis training sjamaan II (5 bijeenkomsten) = € 222,-

Het wiel uit basis I is het oudste hulpmiddel en kunnen we over de hele wereld op vele manieren terug zien in steencirkels van verschillende vormen en maten.  Je hebt in basis I geleerd dat dit helpt om in de ruimte verbanden te zien en een eerste inzicht te krijgen in processen die wetmatig verbonden zijn met al het leven op onze planeet. In basis II onderzoeken en maken we verbindingen met diverse spirit vormen zoals:

  • De elementen die je iets vertellen over de dynamiek waar in dat gebeurt
  • De dierenkrachten, voorouders en de planten geven antwoorden op de vragen die uit dat onderzoek naar voren komen…

We eindigen deze tweede basis training met het inrichten van jou altaar waarin alle kennis die je verzameld heb een plek en een representatie krijgen zodat je vanaf dat moment vanaf dat altaar verder de verdieping in kan.

De verdieping (7 bijeenkomsten) = € 333,-

Nu je kennis gemaakt hebt met de kwaliteiten en het een plek gegeven heb op je eigen altaar en er mee kan werken is het tijd om te verdiepen. Want veel van wat je nu weet en waar je mee werkt is onzichtbaar als een energie of een essentie. Je accepteert dat vorm en essentie gelijk zijn of dat je vanuit de vorm met de essentie kan werken maar waarom is dat? In de verdieping gaan we op zoek naar wat we de kwantum universum van de sjamaan zouden kunnen noemen. We doen dat aan de hand van Negen Hypothese over de sjamaan.
Hypothese 1. Alle sjamanen zien het universum als iets dat is opgebouwd uit trillingen. 
Hypothese 2. Sjamanen zien de wereld in termen van mythen en visioenen die in eerste instantie haaks lijken te staan op de natuurwetten. 
Hypothese 3. Sjamanen zien de werkelijkheid in een veranderde bewustzijnstoestand. 
Hypothese 4. Sjamanen gebruiken elk hulpmiddel om de aannames van een patiënt omtrent de werkelijkheid te veranderen. 
Hypothese 5. Sjamanen kiezen wat fysisch zinvol is en zien alle gebeurtenissen als universeel verbonden. 
Hypothese 6. Sjamanen betreden parallelle werelden. 
Hypothese 7. Alle sjamanen werken in het besef van een hogere macht. 
Hypothese 8. Sjamanen gebruiken liefde en seksuele energie als helende energie. 
Hypothese 9. Sjamanen gaan de wereld van de dood binnen om hun waarnemingen in deze wereld te veranderen.  We gebruiken deze hypotheses om er achter te komen in hoe verre we in staat zijn om het romantische en vaak abstracte beeld van de sjamaan te ontrafelen en de innerlijke sjamaan in ons zelf te ontdekken en haar krachten in te zetten in ons leven. Zeker voor de laatste twee delen van de serie, de healing methodes is het van belang dat je je geloof inruilt voor vertrouwen. De verdieping is er dus omdat proces te helpen plaats vinden. We onderzoeken die 9 hypothese aan de hand van een aantal grotere en diepere rituelen en ceremonies. De thema’s zijn: Het orakel, Focus en gebed, andere werelden en reizen door tijd en ruimte, de vier energie lichamen, grijze gebied, sjamaan en drugs, Jung en het begrip collectief geheugen en geluid als de ultieme spirit.

Energie Healing training (5 bijeenkomsten) = € 222,-

De sjamanen healing kan je grofweg in twee methodes onderscheiden. Dat zijn meteen ook de twee modules die je kan volgen. Het eerste blok behandeld de energie of spirit als healing kwaliteit. In het tweede blok onderzoeken we de healing op zielsniveau.  Bij de energie healing gaat het er om dat je onderzoekt waar de energie, het energie lichaam of de energiebanen geblokkeerd zijn of misschien juist te enthousiast werken. Vervolgens breng je daar evenwicht en dat doe je door gebruik te maken van de methodieken uit je gereedschapskist (basistrainingen). We behandelen de volgende onderwerpen tijdens dit blok: wounded healer, placebo, de stenen vrienden, dierspirit als medicijn, plant medicijn en methodes om veilig en respectvol te werken.

Zielen Healing training (5 bijeenkomsten) = € 222,-

In deze tweede healing training ga je er van uit van alles wat er mis kan gaat op zielsniveau ook op ziels niveau opgelost kan worden. De sjamaan is de bemiddelaar. Dit is net als de energie healing een vorm van helen die je in veel delen van de wereld terug ziet. Bijvoorbeeld: oude zielscontracten, zielenverlies, zielenpijn, ziele… enz. Kort door de bocht kun je zeggen: alles wat de schuld is van wat er met de ziel mis is. Heel je de ziel, verbreek je de contracten etc., dan komt alles weer goed. Thema’s; wat is een ziel, de ziel van de dode, zielen wonden en contracten, soulretrival en extraxtie, voorouders en opstellingen van zielen en als laatste niet onbelangrijk hoe ga je te werk en zorg je voor een veilige omgeving.

In een keer betalen geen € 1221,=  maar  € 1111, =

Praktische informatie

Wat

– jaartraining sjamaan

Alle data komen binnenkort

tijd: 19:30 – 22:30 uur op een dinsdag avond 

Kosten

zie de kolom hiernaast.

Locatie
volgt maar is in of om Amsterdam

Kom je ook naar één van deze bijeenkomst?

Meld je aan via de online shop als je zeker van een plek wilt zijn. Met het formulier kan je laten weten dat je komt maar betaalde aanmeldingen gaan voor op toezeggingen.

Geen evenementen gevonden!