sjamaan bijeenkomsten

sjamaan trainingen 2021

Sjamaan trainingen 2021 staan dit jaar in het teken van vernieuwing. De speciale acties dit jaar zijn nieuw voor onze programma. Twee keer bouwen we een dubbele sjamanendrum. Lees er meer over op de sjamanendrum pagina. Daarnaast zijn er twee specials die over dat wat je met die drums kan doen. We gaan jullie helpen om te leren spelen op die drums. Naast al die andere dingen die je kan doen met een sjamanendrum. Healing en inzicht zijn altijd al de onderwerpen die relatie hebben met die drum. Het laatste wat nu in de planning staat is het geven van klank concerten op onze locatie.

Leer je sjamanendrum optimaal gebruiken

27 februari is de eerst keer. We werken van 13:00 tot 17:00 uur en nodigen iedereen uit die geïnteresseerd is om zijn zelf gemaakte drum verder te leren kennen. Wanneer je hem bij ons gemaakt heb weet je dat we de drum een stuk gereedschap vinden dat meerdere kwaliteiten heeft. Al tijdens de inwijding wordt duidelijk dat het hier niet over zomaar een stuk gereedschap gaat.

We nemen je mee op een reis langs alle kwaliteiten van de drum en die zijn uitgebreid en verrassend. Healing en inzicht je las het hier boven al zijn de twee belangrijkste reden waarom in sjamanistische groepen de sjamanendrum populair geworden is. Maar dat zijn niet de enige reden waarom je zou willen aan sluiten bij deze trainging.

Sonja en Peter hebben de meeste van jullie geholpen een drum te maken en willen je nu uitnodigen om hem ook nog optimaal te gaan gebruiken. Voor jezelf, voor je verwanten en voor in je praktijk als je die hebt. Voor  € 33,- zit je op de eerste rij en leer je niet alleen op die middag je drum beter kennen.

 

Praktische informatie

Wat

– Leer je sjamanendrum bespelen

Alle data vind je in de agenda.

tijd: 13:00 – 17:00 uur

Kosten

sjamanendrum leren bespelen: € 33,- 

Locatie
Sjamaan
Koolhovenlaan 35
1119 NB Schiphol-Rijk
(routebeschrijving)

Kom je ook naar één van deze bijeenkomst?

Meld je aan via de online shop als je zeker van een plek wilt zijn. Met het formulier kan je laten weten dat je komt maar betaalde aanmeldingen gaan voor op toezeggingen.

Geen evenementen gevonden!