sjamaan bijeenkomsten

sjamaan trainingen 2021

Sjamaan trainingen 2021 staan dit jaar in het teken van vernieuwing. De speciale acties dit jaar zijn nieuw voor onze programma. Twee keer bouwen we een dubbele sjamanendrum. Lees er meer over op de sjamanendrum pagina. Daarnaast zijn er twee specials die over dat wat je met die drums kan doen. We gaan jullie helpen om te leren spelen op die drums. Naast al die andere dingen die je kan doen met een sjamanendrum. Healing en inzicht zijn altijd al de onderwerpen die relatie hebben met die drum. 

Leer je sjamanendrum optimaal gebruiken

Al tijdens de inwijding wordt duidelijk dat het hier niet over zomaar een stuk gereedschap gaat. Het is meer dan de vorm, het is een spirit container die magisch is als je weet hoe je het kan doen. In twee bijeenkomsten nemen we je mee naar de vier werelden waarin je drum kan tegen komen met heel verschillende kwaliteiten en mogelijkheden

Fysiek, etherisch,astraal en mentaal

We nemen je mee op een reis langs alle kwaliteiten van de drum en die zijn uitgebreid en verrassend. Healing en inzicht je las het hier boven al zijn de twee belangrijkste reden waarom in sjamanistische groepen de sjamanendrum populair geworden is. Maar dat zijn niet de enige reden waarom je zou willen aan sluiten bij deze trainging.

In Drum leren spelen I kijken en spelen we met drum in zijn fysieke verschijning, onderzoeken we de spirit kwaliteit van jouw sjamanentrommel en zetten we die kwaliteit in in een sessie met een focus. Aan het eind avond werken we nog met de groepsenergie om zaken positief te veranderen voor wie op de mat ligt.

Bij Drum spelen II voegen we het gebruik van de stem er aan toe en leggen we aan de hand van een trancereis uit waarom het verstandig is je boodschap in het metale veld te leggen als je dingen wil veranderen.

Dus kortom, we hebben de meeste van jullie geholpen een drum te maken en willen je nu uitnodigen om hem ook nog optimaal te gaan gebruiken. Voor jezelf, voor je verwanten en voor in je praktijk als je die hebt. Voor  € 33,- zit je op de eerste rij en leer je de drum nog beter kennen.

 

Praktische informatie

Wat

– Leer je sjamanendrum bespelen

Alle data vind je in de agenda.

tijd: 13:00 – 17:00 uur voor de zaterdagmiddag of 18:00 – 21:00 uur voor de vrijdag avond.

Kosten

sjamanendrum leren bespelen: € 33,- 

Locatie
Sjamaan
Koolhovenlaan 35
1119 NB Schiphol-Rijk
(routebeschrijving)

Kom je ook naar één van deze bijeenkomst?

Meld je aan via de online shop als je zeker van een plek wilt zijn. Met het formulier kan je laten weten dat je komt maar betaalde aanmeldingen gaan voor op toezeggingen.

Geen evenementen gevonden!