sjamaan jubileum bijeenkomsten

sjamaan trainingen 2020

Sjamaan trainingen 2020 staat geheel in het teken van ons 25 jarig jubileum. 25 jaar sjamaan trainingen en cursus vraagt om vieren. Drie speciale acties dit jaar. Twee bijzondere sjamanendrum bouw bijeenkomsten in de twee maanden met een vijf. Mei en oktober zijn speciaal omdat 5 dit jaar in de hoofdrol staat. Lees er meer over op de sjamanendrum pagina. Daarnaast zijn er twee specials waar je niet om heen kan omdat ze precies die twee thema’s behandelen waarvan je dacht dat ze ononkoombaar zijn; “tijd en dood”. Laten die sjamanen nu deze twee codes gekraakt hebben en daar kan je wat van leren. In februari en oktober om precies te zijn. Als laatste is er voor degene die diep wil gaan een jaargroep die iedere wende een weekend bijeenkomt om de tien hypthese over wat een sjamaan is op zichzelf te betrekken. Deze intensieve training gaat voorbij aan de vraag welk dier je begeleid en dat alles energie is.. we gaan weer op onderzoek, Sjamaan trainingen 2020 neemt je mee naar diepere kennis en inzicht.

About time

Sjamaan trainingen 2020 trapt af op die ene dag van het jaar die er straks weer drie jaar niet eens is… precies 29 februari 2020 is er in 21,22 en 23 weer niet. Wat zegt dat over tijd en waar blijft de tijd? De sjamanen zijn als enige er in geslaagd zowel in het verleden als in de toekomst te reizen en daar dingen te veranderen die in het nu zijn betekenis krijgt. Hoe doen ze dat? kan ik dat ook? we nemen je een dag lang mee in ritueel en ceremonie om deze kunst van het tijd reizen ook onder de knie te krijgen. Ontmoeten we  je voor deze Sjamaan trainingen 2020 in het Lichtcentrum in Amsterdam? wees dan op tijd met je aanmelding. Hij komt nooit meer terug en de ruimte is beperkt!

Talking with dead

Sjamaan trainingen 2020 heeft nog een tweede verrassing in petto. 31 oktober is het ook in 2020 halloween of Samhain zoals wij het in Noord Europa noemde voor alles Amerikaans moest worden in onze cultuur. Deze datum is niet zomaar gekozen. Deze sluit mooi aan op de hypothese: Sjamanen gaan de wereld van de dood binnen om hun waarnemingen in deze wereld te veranderen. Op deze datum is de laag tussen onze levende wereld en de wereld van de dode het dunst en kunnen we door middel van rituelen en aandachtswerk contacten leggen die in de rest van het jaar minder simpel zijn. Een avond van samen eten, herdenken, contacten leggen en vieren. Ook deze Sjamaan trainingen 2020 is in het Lichtcentrum in Amsterdam. Ook hier geldt het is éénmalig en komt niet terug in het programma.

Jaartraining 25 jaar sjamaan

Voor dit feest dat pas in de herfst met loslaten en healing begint vind je meer op de speciale pagina over deze bijzondere jaargroep. binnenkort een link en meer hier over!

Praktische informatie

Wanneer

About Time:
Zaterdag 29 februari
van 10.00 tot 17.00 uur.

Taling with dead:
Zaterdag 31 oktober
van 18.00 tot 22.30

Alle data vind je in de agenda.

Kosten
About Time: € 66,- 

Taling with dead: € 44,- (incl maaltijd)

Locatie
Lichtcentrum Amsterdam
Schellingwouderdijk 337, 1023 NK Amsterdam
(routebeschrijving)

Kom je ook naar één van deze bijeenkomst?

Meld je aan via de online shop als je zeker van een plek wilt zijn. Met het formulier kan je laten weten dat je komt maar betaalde aanmeldingen gaan voor op toezeggingen.

Geen evenementen gevonden!