Vision Quest

Natuur retraite 2021

De datum is 11 september 2021 en we nodiggen je uit om ons te laten weten als je daarvan op de hoogte wil blijven! Stuur een mail aan info@sjamaan.nl

De natuur retraite of Vision Quest is een oeroud gebruik. Het is een persoonlijke zoektocht naar je eigen bron. Maar ook een proces van genezing en vernieuwing. Het is de ode aan het leven en het bewijs van het vermogen van mensen om het heft in eigen handen te nemen en te groeien. Er komt een tijd dat je je familie, vrienden en werk achter je moet laten en alleen de natuur in gaat. Je kijkt naar binnen om je doel en je gaven te ontdekken. Het is een moderne manier om een oude ceremonie, de natuur retraite te ondergaan. Wij van sjamaan maken het mogelijk om deel te nemen aan die heilige reis. Ben jij al geroepen?

De reis is in drie fasen:

Eerst laat het oud leven los, dan stap je over de drempel van tijd en ruimte, en keer je herboren terug naar de wereld . Wij bieden je een stevige basis, geven je oefeningen, zorgen voor je focus. Dat alles om de eenzaamheid, het vasten en de verbinding met de natuur ook voor jouw mogelijk te maken. Als het nodig is leveren we maatwerk! Met een katarsis hoeven we nu niet langer iets af te dwingen. Er zijn drie werkzame onderdelen in de natuur retraite die er voor zorgen dat jij ook tot inzicht kan komen.

Ondersteunen en spiegelen

Sjamaan heeft de universele elementen van deze overgangsrite onderzocht. We kozen bij het ontwerp voor een programma dat aansluit bij de mens van NU. Onze medewerkers zijn coaches en leraren. Zij ondersteunen en spiegelen de deelnemers. En helpen hen zich voor te bereiden op hun 4 daagse solo in de natuur. Aan het eind van de natuur retraite ondersteunen ze je om de ervaring te begrijpen maar vooral hem te integreren in je dagelijks leven. We gebruiken daar traditionele middelen voor zoals de zweethut. Tevens zetten we de hotseat in waar nodig. En krijg je volop de mogelijkheid om je ervaring te delen en te duiden.

Belangrijk om te weten

Het is misschien goed je te realiseren dat we anders dan de meeste Vision Quests in Nederland er voor kiezen jouw vraag en reis centraal te stellen. Geen ingewikkelde groepsprocessen en de vergissing maken in het doel van je quest. Omdat de meeste Vision Quests in Nederland geïnspireerd zijn op een oud Indianen ritueel nemen ze het doel van dat ritueel mee als jouw doel. En laat dat nu net niet gaan over jouw reis… Het doel van het indianen ritueel is om jonge krijgers klaar te maken voor hun taken in de groep. Omdat de meesten van jullie 40+ zijn nemen we aan dat je dat ondertussen op de rit hebt. Er zijn andere vragen en dus ook andere wegen om tot inzicht en helderheid te komen!

Doel en visie van je natuur retraite

Als deelnemer aan de Quest keer je na afloop terug naar een ander leven. Je bent krachtig en bewogen doordat je dicht bij de helende kracht van de natuur en je eigen levende geest heb geleefd. Deze zoektocht helpt je bij het vinden van een doel en visie in elk stadium van het leven. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij het volwassen worden of om een soulfull werkpad te vinden. Misschien ben je bezig je voor te bereiden op een huwelijk of kinderen. Of wil je de oude wonden genezen. Er zijn mensen die ouder worden en hun laatste fase een zinvolle invulling willen geven. Jongeren die niet weten waar ze staan of waar ze aan zullen beginnen.

Verder is het belangrijk dat je begrijpt dat de natuur retraite een natural high is die je ontvangt in helderheid en stevige aarding. Anders dan de aanbieders van Ayahuasca, paddenstoelen en cactus preparaten, ben jij de piloot van je eigen vlucht. Niemand dwingt je iets te doen waar je misschien later spijt van krijgt omdat je helderheid op dat moment niet voldoende was. Iedereen zijn pad, weet dat dit is hoe wij er naar kijken.

Ben jij klaar voor je natural high en op zoek naar wie je werkelijk bent?

Praktische informatie

11 september in de indian summer van 2021 verwelkomen wij je op het mooiste eiland van Nederland; Terschelling. Je kan uitrusten en in de komende dagen tot maandagmorgen 6:00 uur  voorbereiden op het mooiste ritueel dat ik ken. Een week later ga je nieuw en vervuld terug met huiswerk een opdracht je door spirit gegeven.

Dit is wat je van ons kan verwachten, en is inclusief:

  • Persoonlijke coaching aan de start van je Vision Quest om je focus helder te krijgen.
  • Uitgebreid handboek met heldere tips en tricks vooraf om je 100% voor te bereiden.
  • Totale verzorging (3 maaltijden per dag, overnachtingen in basis kamp, coaching) in de week dat je bij ons bent voor je Quest.
  • 100% aandacht op afstand tijdens de 3 dagen dat je solo in de natuur bent + dagelijks schoon drinkwater op je plek.

Locatie: Natuurkampeerterrein West-Terschelling, waar we een eigen terrein hebben en een Quest locatie toegewezen krijgen van de boswachter.

Ga mee op natuur retraite

Sta jij op een kruispunt in je leven en weet je niet welke afslag er voor jouw de beste is?

Ben je zoekend en weet je niet meer waar je naar zoekt?

Wil je je zelf een kans geven op meer helderheid en ruimte in jouw leven?

Of wil je het mooiste ritueel, de Vision Quest, meemaken, goed begeleid, veilig en compleet!

Wat ook je reden is, meld je aan of zoek ons op en maak contact.

Mocht je nog vragen hebben? Neem vooral contact op.

Geen evenementen gevonden!