Vision Quest 2022

Nature Quest 2022

Looking for English info about the Quest? You will find it here

De Nature Quest dit jaar is door een vreemde communicatie niet op Terschelling. Maar in de uitlopers van het IJzergebergte in het zuiden van Polen. De plek leent zich uitermate goed voor de Quest omdat het de rustigste plek denkbaar is. Dit vergeten land zindert van de spirit en de verhalen. We nodigen je uit om naar ze te komen luisteren.

De datum waarop je aankomt in Stara Kamienica  is 3 september. Een dag later start de voorbereiding van jouw succesvolle Quest. Dus je aanmelding kan vanaf vandaag genoteerd worden. Staat de Vision Quest op jouw verlanglijst maar weet je het nog niet zeker? Laat het ons weten, we nemen je mee in de mailing en houden je op de hoogte!

Als je nog twijfels hebt, lees deze review van een aantal deelnemers:
Als het kon gaf ik zes sterren! Toen ik me opgaf voor de Nature Quest 2021 schreeuwde elke vezel in mij: Waar begin ik aan? Drie dagen met alleen water in de natuur? Zonder tent? Aarrgh! Nu de quest achter de rug is, kan ik alleen maar dankbaar terugkijken op de prachtige reis die ik gemaakt heb, die al begint zodra je de aanmelding gedaan hebt.

Voor het doel van deze review hou ik mijn ervaring kort terwijl ik hier gerust een paar pagina’s kan vullen. Wat ik vooral bijzonder vond is het contact maken met de natuur, wat deze jou vertelt en wat jouw lessen zijn die je mee mag nemen. Hierbij hielp de fantastische en zeer warme organisatie van Peter. Esther, Harvey en Alice enorm. Rapport cijfer 11+. Deze quest is een levenservaring en echt een aanrader voor een ieder die op zoek is om zichzelf op een liefdevolle en krachtige manier te herontdekken. Kortom: doen!

De Nature Quest is een oeroud gebruik. Het is een persoonlijke zoektocht naar je eigen bron, een proces van genezing en vernieuwing. Een ode aan het leven en het bewijs van het vermogen van mensen om het heft in eigen handen te nemen en te groeien. Alleen in de natuur onderzoek je wat er in je leeft, om verbinding te hebben met het grote geheel, spirits en de zoektocht naar jouw waarheid.
De reis, de Quest, heeft drie werkzame bestanddelen: de eenzaamheid, het vasten en de verbinding met de natuur.

Nature Quest in zuid Polen

De reis is in drie fasen:

Eerst laat je het oude leven los, dan stap je over de drempel van tijd en ruimte en keer je herboren terug naar de wereld. Wij bieden je een stevige basis, geven je oefeningen, zorgen voor je focus. De drie werkzame onderdelen van deze natuurretraite: eenzaamheid, het vasten en de verbinding met de natuur, zorgen er voor dat ook jij tot inzicht komt.

Eenzaamheid

De Nature Quest doe je alleen. Je bent los van sociaal gesprek, culturele rollen, routines, gewoontes en verwachtingen. In de eenzaamheid ontdek je jouw authentieke stem en doel. Zo word je de auteur en maker van je eigen verhaal.

Vasten

Je eet niets. Je drinkt alleen wat water. Dit zorgt voor een verandering in je bewustzijn. De focus wordt breder, de aandacht is meer dromerig en minder geklonken aan rationeel denken. De interne dialoog vertraagt. Naarmate de geest kalmeert en het statische sterft, kan die nog ‘ kleine stem in jezelf’ gehoord worden.

Natuur

Een Nature Quest gebeurt weg van de beschaving. Tijdens de Quest leef je binnen het grotere ecosysteem, ook wel het Al genoemd.  Het IK wordt onderdeel van iets groters, onderdeel van het web, waar alles is en waar we weer contact hebben met onze ware natuur. In deze staat van zijn ben je ontvankelijk voor het aanbod dat Nature Spirit je maakt. 

Ondersteunen en spiegelen

Tijdens de Quest word je (op afstand) ondersteund. Na je terugkeer is er ruimte voor integratie en het delen in de groep. We zullen je ervaringen, beelden en symbolen spiegelen zodat je ze in hun totaliteit begrijpt en ernaar kunt handelen. Het is materiaal voor je toekomst!

Doel en visie van je natuur retraite

Als deelnemer aan de Quest keer je na afloop terug naar een ander leven. Je bent krachtig en bewogen doordat je dichtbij de helende kracht van de natuur en je eigen levende geest hebt geleefd. Deze zoektocht helpt je bij het vinden van een doel en visie in elk stadium van het leven. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij het  of om een soulfull werkpad te vinden. Of wil je de oude wonden genezen. 

Ben jij klaar voor het levensveranderende ritueel van de Nature Quest?

Praktische informatie

Dit is wat je van ons kan verwachten, en is inclusief:

  • Persoonlijke coaching aan de start van je Vision Quest om je focus helder te krijgen.
  • Korte reader met heldere uitleg om je 100% voor te bereiden.
  • Totale verzorging: vegetarische maaltijden, overnachtingen in basiskamp en coaching.
  • Mogelijkheid om via de Sjamaan Master Mind je visie in daden om te zetten in een groep gelijkgestemde.

Locatie:
Nemoland polen voor de overnachtigen:  Stara Kamienica, Polen

De grote Boerderij is waar we eten en onze voorbereidingen doen.
De 45 hectare woeste natuur rond de kristal heldere beek Kamienica is jullie huis voor als je dat wil vier dagen en nachten.

Datum: 3 – 11 september

Kosten: € 999,- voor een all inclusive verblijf op de locatie.

De reis: is simpeler, goedkoper en comfortabeler dan je denkt. Laat je door ons vooral goed voorlichten.

Aanmelden: doe je hier

Ga mee op natuur retraite

Sta jij op een kruispunt in je leven en weet je niet welke afslag er voor jou de beste is?

Ben je zoekend en weet je niet meer waar je naar zoekt?

Wil je jezelf een kans geven op meer helderheid en ruimte in jouw leven?

En wil je het mooiste ritueel, de Vision Quest, meemaken?

Wat ook je reden is, meld je aan of zoek ons op en maak contact.

Mocht je nog vragen hebben? Neem vooral contact op.

Geen evenementen gevonden!

Warning: Undefined array key "display_credit_url" in /www/sjamaan_269/public/wp-content/plugins/modern-events-calendar/app/libraries/skins.php on line 2352