Persoonlijke en Natuur coaching

Coaching

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige een-op-een-relatie. De gecoachte leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. 

De sjamaan en persoonlijke coaching

Het woord coaching komt van het besturen van een koets, een voertuig. In sjamanistisch perspectief past deze beschrijving prima. Het lichaam waar de ziel woont, als voertuig van die essentie van het zelf, heeft soms wat sturing nodig. De sjamaan was traditioneel al degene die gevraagd werd dit proces te begeleiden, lang voor dat het woord bestond.

Twee vormen van coaching

Bij sjamaan.nl onderscheiden we twee vormen van coaching die inhoudelijk misschien hetzelfde zijn, maar waar de aanleiding en het doel verschillen. De natuur coaching is er om, net als bij de Vison Quest, je vraag in de natuur te leggen en samen te luisteren naar de antwoorden. Ik zal de vertaling verzorgen van wat de Spirits in de natuur vertellen. De persoonlijke coaching is voor al die professionals die ook sjamanistisch geïnspireerd zijn en op zoek zijn naar verdieping en verbinding.

Natuurcoaching

Nature coaching is een vorm die snel populair wordt. En dat is misschien ook meteen de beste reclame voor deze vorm van werken. Er zijn twee redenen waarom het populair is.

Eén, omdat het antwoord geeft op bijna alle vragen. Of het nu gaat over lichamelijk ongemak, geestelijke nood, besluiten die genomen dienen te worden of vragen over trajecten waar je tegenop ziet. De spirit van de (onze) natuur is onverbiddelijk, heeft het altijd bij het rechte eind en komt met oplossingen die werkbaar zijn. Dus let op, er is altijd huiswerk de sjamaan heeft geen toverstaf tot eeuwig geluk.

Twee, omdat we zelf ook natuur zijn en niet alleen mind, sluit het goed aan bij onze eigen essentie. Het laat mooi zien hoe alles één is. De mensen die het ondergaan hebben, zijn allemaal verbaasd over de effectiviteit en de eenvoud van deze vorm van healing en coaching.

Hoe dan?

Hoe ziet het er uit? We gaan in een stuk, liefst wilde, natuur (onaangeraakt, ja het bestaat) wandelen samen. Je hebt je vraag of intentie uitgesproken en wandelt naast me en laat weten wat er roept. Ik help met het duiden van de signalen van spirit. We gebruiken het orakel of het medicijnwiel om de opgehaalde signalen nog verder te verdiepen en je gaat met een recept of huiswerk tevreden weg.

Praktische informatie

Tijd
Gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Dag
Kijk in de speciale coachingskalender wanneer het past en maak meteen een afspraak.

Kosten
€ 65,- per uur (excl. reiskosten buiten Amsterdam).

Locatie
Op locatie, gezamenlijk gevonden, altijd in de natuur.

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching is er vooral voor professionals met een link naar sjamanisme. Of met een groot verlangen deze link te onderzoeken. Met bijna 30 jaar sjamanistische ervaring, ben ik goed in staat om zaken te verbinden die op het oog misschien geen relatie hebben. Voorbeelden zijn er te over, uit veel verschillende gebieden. In spiritueel werk is de link vaak snel gelegd, maar we hebben gewerkt voor ING, Shell, Jungiaanse therapeuten, De Baak, voor kunstenaars, muzikanten en theatermakers.

Het sjamanistische veld is zeer breed, omdat het over de essentie van het leven gaat, naast dat het energie en intentie organiseert in ceremonie en rituelen. Vaak ontbreekt dat bij professionals, terwijl ze wel voelen dat er iets ontbreekt.

Hoe dan?

Hoe ziet het er uit? Dat is afhankelijk van de vraag van de klant. Maak een afspraak en we bespreken samen de vraag en de uitwerking. Ik maak een voorstel met een offerte voor het werk en lever maatwerk. Geen vraag is te gek, geen opdracht onmogelijk.

Praktische informatie

Tijd
Gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Dag
Kijk in de speciale coachingskalender wanneer het past en maak meteen een afspraak.

Kosten
€ 65,- per uur (excl. reiskosten buiten Amsterdam).

Locatie
Op locatie, gezamenlijk gevonden, altijd in de natuur.

Laat je coachen door Peter

Mocht je nog vragen hebben? Neem vooral contact op.