Drumcirkel

Drumcirkel

Een Drumcirkel, of het in een groep bespelen van de sjamanen drum is keer op keer weer een avontuur. We maken diep verbinding met de kern van de aarde en drummen onbewust mee met de hartslag van moeder aarde. We helen ons zelf en we helen de aarde. Het is vieren, het is het leven het is hartstocht het is healing.

Drumcirkel en Corona

Het zal geen verrassing zijn maar ook wij zullen zorgen dat onze drummers corona vrij blijven. We volgend de regels van het RIVM en dat betekend dat je je wel moet aanmelden. Er is namelijk een maximaal aantal mensen die we veilig kunnen ontvangen. Voor Amsterdam & Rotterdam geldt dat 10 personen het maximale aantal is. Zomaar langskomen is helaas voor nu even niet mogelijk!

Alleen als je betaald (voor Amsterdam) of aangemeld (gratis in Rotterdam), kan je onze maandelijkse cirkel bezoeken! Vermeld bij je betaling altijd de datum dat je wilt komen en wacht op de uitnodiging in de mail. Wacht niet te lang met reserveren want tien plekken zijn zo vergeven.

Dit zijn de maatregels waar we ons aan te houden hebben:
– Bij binnenkomst desinfecteer je jouw handen.
– vul je naam, telefoon of e-mailadres in (voor als er later iemand positief bleek, je ontvangt daarover dan bericht van ons).
– Bij binnenkomst in de zaal is er één loop richting, die van de wijzer van de klok of de zon.
– Je neemt plaats op één van de stoelen en kan alleen zingen als je een mondkapje draagt. Zing je niet, dan is het niet verplicht een mondkapje te dragen.
– we respecteren elkaars ruimte van 1,5 meter en hoesten in onze elleboog.

Naast het bespelen van de trommels onderzoeken we ook de mogelijkheden ervan en ervaren we steeds opnieuw de brede inzetbaarheid. Waar andere trommels vaak een eenvoudige manier van bespelen heeft in de zin dat het op één manier kan, is de sjamanen drum bij uitstek geschikt om op veel en op diverse manier bespeeld te worden. Naast het geluid heeft de energie een belangrijke functie die we ook steeds in het voetlicht zullen brengen.

Praktische informatie Amsterdam

Tijd
Van 20.00 tot 23.00 uur.

Dag
Iedere 4de vrijdagvan de maan, data vind je in de agenda.

Kosten
€10,-

Locatie
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam
(routebeschrijving)

Praktische informatie Rotterdam

Tijd
Van 19.00 tot 23.00 uur.

Dag
Iedere 2de vrijdag van de maand, data vind je in de agenda.

Kosten
Deelname is gratis

Locatie
Huis van de Wijk Zevenkamp, Ambachtsplein 141, 3068 GV Rotterdam
(routebeschrijving)

Neem deel aan een drumcirkel

We stellen het op prijs als je via het formulier laat weten waar en wanneer je komt. We informeren je dan tijdig over het hoe en wat.

Locatie

Trommel

Geen evenementen gevonden!